Науково-методичний центр

Науково-методичний центр дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО

середу, 2 вересня 2015 р.

Відкриття дошкільного навчального закладу у м.Камянці-Подільському

Садочок «Калинка»: від мрії до втілення!

Напередодні нового навчального року в м. Кам’янець-Подільський сталася довгоочікувана подія в дошкільній освіті. 30 серпня 2015 року відкрито новий «будинок щасливого дитинства» - дошкільний навчальний заклад № 19 «Калинка».
Вперше за роки незалежності нашої держави, за головування містом Михайла Сімашкевича, міська влада викупила та реконструювала садочок. Сьогодні дошкільнята отримали у своє володіння дошкільний заклад європейського зразка. Будівля відновлена, зроблено капітальний ремонт, закуплено нові дитячі меблі. Сучасним обладнанням оснащені технічні приміщення: кухня, пральня та медичний кабінет. Всі спеціалісти, що будуть працювати з дітьми, забезпечені окремими кабінетами: вчителя-логопеда, практичного психолога, соціального педагога, вихователя-методиста. До послуг дітей сучасна музична зала з технічним забезпеченням та європейського зразка спортивна зала. Справжнім сюрпризом для вихованців стали ігрові та спортивний майданчики де встановлено сучасне ігрове обладнання.
З подарунками та вітальними словами завітали на відкриття міський голова Михайло Сімашкевич, народний депутат України Володимир Мельниченко, голова райдержадміністрації Василь Сукач керівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста, спонсори та батьківська громада. Садочок отримав в подарунок від народного депутата та міського голови кондиціонер, а депутат міської ради Володимир Юр’єв подарував телевізор. Начальник управління освіти і науки, Світлана Старченко, подякувала всім хто був причетний до відбудови та відкриття установи, зокрема депутатів міської ради в лиці Валерія Слободяна, Євгенія Ободовського, підприємству «Український кристал» та інших підприємців міста і району за спонсорську допомогу. Подарунком від управління освіти і науки, загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста стало кухонне приладдя та посуд для всіх вікових груп.  Від імені батьків Жмурко Ірина висловила слова щирої вдячності міській владі, народному депутату, будівельникам та небайдужим батькам дошкільнят. Символічний ключ від дошкільного закладу передав завідувачу міський голова Михайло Сімашкевич.
На святі відкриття лунали пісні та кружляла в танці дитяча «Карусель». Для малечі організовано цікаву аніматорську розважально-ігрову програму. Всі бажаючі мали можливість оглянути приміщення та територію дошкільного закладу. Кожен малюк на прощання отримав солодкий сюрприз з святкового пирога. На території садочка будуть цвісти кущі калини, які висадили разом з дошкільнятами Михайло Сімашкевич та Володимир Мельниченко, які стануть символом-оберегом садочка «Калинка».













Таісія Шевеленко 

Немає коментарів:

Дописати коментар