Науково-методичний центр

Науково-методичний центр дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО

середу, 9 грудня 2015 р.

02 грудня 2015 року на базі Хмельницького дошкільного навчального закладу №8 «Малятко»  відбулось ІІІ засідання обласної  школи вищої педагогічної майстерності, ініційованої Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Напрям школи: Театралізована діяльність як засіб розвитку творчих  здібностей дітей.    
 Тема ІІІ засіданняФестиваль дитячого театрального мистецтва                           
 Розвиток духовності у дітей розпочинається у дошкільному віці. Саме на цій актуальній проблемі у поєднанні з дитячою творчістю побудувала свій виступ Лариса Григорівна  Дарченко, методист НМЦ дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО. 

Про підготовку та проведення в дошкільному закладі фестивалю  дитячого театрального мистецтва докладно розповіла Оксана Анатоліївна Денисова, завідуюча  ДНЗ № 8.
Колектив дошкільного навчального закладу №8 «Малятко» презентував кращі театралізовані дійства за результатом  фестивалю театрів «Неймовірне видовище дитячої творчості».       


Учасникам Школи  було представлено п’ять сучасних видів театрів за участю дітей, вихователів та батьків:
*    Театр естради «Веселі квакуні» 
*    Театральна мініатюра «Дружба»
*    Театр + ІКТ «Актори за кадром»
*    Театр однієї сім’ї «Сон»
*    Театр світла «Нічний ноктюрн»
Усі театри різні, та мета у них одна – розбудити ті почуття радості, хвилювання, милосердя, доброти, які так необхідні у сьогоднішньому житті.
Саме такими душевними хвилюваннями перейнялись глядачі (учасники) Школи після переглядів дитячої творчості.
Підсумок роботи школи вищої педагогічної майстерності за темою: «Театралізована діяльність як засіб розвитку творчих здібностей дітей» стане збірка матеріалів з досвіду роботи педагогічного колективу Хмельницького дошкільного навчального закладу №8 «Малятко».
З матеріалами можна ознайомитись на сторінці Школа вищої педагогічної майстерності та на YOU-TUBE каналі "Дошкілля Хмельниччини"



Немає коментарів:

Дописати коментар