Науково-методичний центр

Науково-методичний центр дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО

пʼятницю, 29 квітня 2016 р.

Методичний колоквіум



26 квітня 2016 року методистами НМЦ дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО організовано та проведено методичний колоквіум за темою «Сучасні підходи до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в дошкіллі» на базі Грицівського дошкільного навчального закладу – центру розвитку дитини.

Учасниками були завідувачі дошкільних навчальних закладів, методисти спеціальної та інклюзивної освіти Шепетівського району та м.Шепетівки.
Зібрання відкрила Грицюк Н.Г, методист спеціальної та інклюзивної освіти Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, актуалізувавши проблему впровадження моделі інклюзивного навчання дітей дошкільного віку.
                                                       
Перед присутніми виступила Гаркавенко Т.В., головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації, прокоментувавши нормативно-правову базу з даної проблеми.
Дарченко Л.Г., методист дошкільної освіти НМЦ Хмельницького ОІППО висвітлила питання «Дошкільний вік як сенситивний період розвитку компенсаційних можливостей дитячої особистості».

  Керівники установ переглянули корекційно-реабілітаційну роботу з дітьми та взяли участь у тренінгу, який організувала Дубина О.Д., практичний психолог Грицівського ДНЗ.

Матеріали будуть розміщені на сторінці методиста

Немає коментарів:

Дописати коментар