Науково-методичний центр

Науково-методичний центр дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО

пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Обласний семінар



Науково-методичним центром дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО 15.06.2016 року  організовано та проведено обласний семінар з проблеми «Впровадження сучасних технологій вивчення рівня сформованості компетентностей старших дошкільників. Механізми та діагностичний інструментарій». Учасниками  були керівники методичних об’єднань вихователів старших груп дошкільних навчальних закладів.

Попик О.Ф., проректор з науково-методичної роботи  ХОІППО,  розпочав роботу семінару та нагородив дипломами переможців обласного етапу Всеукраїнського фестивалю-огляду з навчання англійської мови у ДНЗ «Hello, English». У своєму виступі за темою «Стратегічні завдання модернізації методичної роботи для забезпечення якості та доступності дошкільної освіти» проректор окреслив пріоритетні завдання дошкільної галузі на  2016-2017н.р. та шляхи їх реалізації.
Предметом обговорення на зібранні став практичний досвід за актуальною темою педагогів Волочиського, Дунаєвецького районів, міст Кам’янця-Подільського, Хмельницького та Шепетівки.
  Рефлексивна бесіда, організована Харченко А.А., старшим викладачем кафедри теорії та методик початкової і дошкільної освіти ХОІППО, за темою «Психолого –педагогічні аспекти вивчення рівня компетеностей дітей старшого дошкільного віку» дала можливість  проаналізувати та узагальнити отриману інформацію.
Каратаєва М.І., методист дошкільної освіти НМЦ ХОІППО,  презентувала програмно-методичне забезпечення освітнього процесу в дошкільних навчальних закладах  на 2016-2017 н.р.
Про результати та перспективи участі у Міжнародних, Всеукраїнських фестивалях, оглядах, конкурсах повідомила Дарченко Л.Г., методист дошкільної освіти НМЦ ХОІППО.
Семінар завершився обговоренням та прийняттям рекомендацій.


Немає коментарів:

Дописати коментар