Науково-методичний центр

Науково-методичний центр дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО

середу, 25 жовтня 2017 р.

Методична панорама (2-й день)

24 жовтня 2017 проходило  
наступне заняття методичної панорами "Впровадження основ соціальної та фінансової та фінансової грамотності в освітній процес закладу дошкільної освіти"  на базі дошкільного навчального закладу №9 м.Славути.

Відкрили захід Піголь І.Д., заступник міського голови та Перепелиця Е.М., начальник управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради.
Інформацію про зміст роботи надала  Каратаєва М.І., методист дошкільної освіти  ХОІППО. 
Під час практичного блоку учасники переглянули фрагменти освітньої роботи з дітьми різних вікових категорій (вихователі ОкуневськаЛ.М., Полівода Н.В., Самощук І.А., Савіцька А.І.).

У теоретичному блоці Шитманюк В.В., завідувач, Бурак В.О.,  вихователь-методист та Козік М.О. поділились особливостями впровадження основ соціальної та фінансової грамотності в освітній процес ДНЗ№9. та презентували авторські посібники та розробки до програми.
Завершила роботу Дарченко Л.Г., метотодист НМЦ дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО, надавши експрес-інформацію про результати впровадження соціально-фінансової освіти дошкільних навчальних закладів Хмельниччини.  

Немає коментарів:

Дописати коментар