Науково-методичний центр

Науково-методичний центр дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО

понеділок, 28 січня 2019 р.



24 січня 2019 року науково-методичним центром дошкільної, початкової та спеціальної освіти проведено науково-практичний семінар з проблеми "Реалізація програми "Впевнений старт" - трансформування у практику сучасних педагогічних ідей, змісту, технологій задля досягнення нової якості освіти".

Захід організовано для вихователів – методистів та вихователів закладів дошкільної освіти на базі ДНЗ№43 м.Хмельницького.
Відкрив семінар Брека В.Є., ректор ХОІППО, доктор педагогічних наук, професор, звернувшись до учасників з вітальним словом та наголосивши на важливості дошкільної освіти в розрізі реалізації завдань концепції "Нова українська школа".
Проблеми сучасної дошкільної освіти як індустрії розвитку можливостей та формування потенціалу особистості висвітлила Дарченко Л.Г., методист НМЦ дошкільної, початкової та інклюзивної освіти ХОІППО.
Практичний досвід роботи презентували Ліщук О.В., вихователь ДНЗ№8 м.Хмельницького, Войтюк І.В., вихователь ДНЗ№5 м.Нетішина, Осадчук Л.О., методист НМЦ управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради, Свирида С.П., вихователь-методист ДНЗ№8 м. Кам’янця-Подільського, Кузінович І.П., вихователь-методист ДНЗ№8 м.Шепетівки, провівши майстер-класи для педагогів.

Завершився науково-практичний семінар врученням

учасникам сертифікатів.

З матеріалами можна ознайомитись на сторінці методиста






Немає коментарів:

Дописати коментар