Науково-методичний центр

Науково-методичний центр дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО

четвер, 2 квітня 2015 р.

Увага! Конкурси

Конкурси для педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів

  Пропонуємо ознайомитися з новими конкурсами тематичного напряму «МЦФЕР: Освіта» Цифрового видавництва МЦФЕР, що проходять нині — 2015 року.    

Для фахівців дошкільних закладів цьогоріч організовано три професійні конкурси. 

 Для педагогів-«дошкільників», які активно впроваджують у практику роботи музейну педагогіку і досягли вагомих результатів, журнал «Вихователь-методист дошкільного закладу» оголосив конкурс «Музейна педагогіка в дошкільному закладі».  

Творчі та небайдужі медичні сестри можуть поділитися цікавим і корисним досвідом, взявши участь у конкурсі «Роль медичної сестри дошкільного закладу у профілактиці захворювань дітей» від журналу «Медична сестра дошкільного закладу». 

 Журнал «Музичний керівник» організовує творчий конкурс «Витівники клубу любителів музики». Мета конкурсу ― відкрити імена талановитих музичних керівників, а також виявити цікаві форми проведення засідань методичних об’єднань музичних керівників.  

Завантажити положення про ці конкурси Ви зможете в розділі «Конкурси від видань» на форумі порталу освітян України «Педрада» за адресою ―www.pedrada.com.ua/forum

Переможці конкурсів отримають почесні дипломи та цінні подарунки. 

Найкращі роботи будуть опубліковані в журналах тематичного напряму «МЦФЕР: Освіта».   За додатковою інформацією звертайтеся до редакції: 0 44 586 56 06, callback 0 800 212 012


Немає коментарів:

Дописати коментар