Науково-методичний центр

Науково-методичний центр дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО

четвер, 16 квітня 2015 р.

День здоров'я у "Золотій рибці"

Всім відомо, що немає в людини більшої цінності, як здоров'я, а здоров'я дітей – основне джерело щастя та радості батьків, педагогів, суспільства в цілому.
З нагоди відзначення Все-світнього дня здоров'я, з метою формування здорового способу життя та залучення дітей до фізичної активності в до-шкільному навчальному закладі проведена фізкультурно-музична розвага "Здорова дитина - міцна Україна"

         Вихованці приймали активну участь у спортивній вікторині «Здоровим будь!», відгадували загадки про фізкультуру, спорт, режим дня, демонстрували свої знання про валеологію та здоровий спосіб життя. Промовляючи речівки, малята завзято представляли свої команди: «Ромашка», «Сильний удар», «Веселі хмаринки», «Промінчик», «Сміливі козачата», і демонстрували свої досягнення, що отримали в спортивних гуртках та секціях.
Команда дівчаток середньої групи (вихователь Метельська Т.В) показали гнучкість та пластику під час виконання горизонтального пластичного балету за методикою М.Єфіменка, хлопчики старшої групи (вихователь Онищук К.П) демонстрували силу, спритність та елементи дихальних вправ під час виконання бойового мистецтва «Кунг-фу», запальним та ритмічним був комплекс аеробіки середньої групи (вихователь Кирилюк І.В), поєднання українського танцю та футбол-аеробіки представили вихованці старшої групи (вихователь Ріпа О.В), а малята реабілітаційно-оздоровчої групи вразили всіх присутніх композицією ритмічної гімнастики «Весна».
Також цікавою були композиції вихованців старшої групи (вихователь Слободенюк І.В та керівник гуртка Маліновська Т.В) ,  які здивували гостей ритмічними рухами з використанням степ-аеробіки та запальним енергійним спортивним танцем «Рок-н-рол»
     Веселою та повчальною була казка на новий лад «Вовк і семеро козенят» (музичний керівник Крута І.М), де діти вчили вовка здоровому способу життя.
   На завершення святкового дійства міський голова Сидор В.Б. та начальник  управління освіти Перепелиця Е.М. сказали на адресу дітей багато теплих слів та побажали всім міцного здоров'я.

   Хочеться вірити, що наші діти будуть активно формувати, зберігати і примножувати своє здоров'я, бо здорова дитина – це міцна Україна.
                                           
  М. Й. Остапчук, завідувач ДНЗ№6, м.Славута

                                                                   

                                                  
                                                                                                                                

Немає коментарів:

Дописати коментар