Науково-методичний центр

Науково-методичний центр дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО

четвер, 2 березня 2017 р.

Вебінар

28 лютого 2017 року відповідно до плану ХОІППО методистами НМЦ дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти проведено вебінар за темою «Проблеми включення дітей з особливими потребами до соціального життя та загальноосвітнього простору» для управлінських та методичних служб дошкільної галузі  районів, міст та об’єднаних територіальних громад області.
Програма вебінару передбачала теоретико-практичний та презентаційний модулі. Презентувала введення і огляд теми Каратаєва М.І, методист НМЦ дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти. Психологічні чинники соціальної адаптації дітей дошкільного віку з особливими освітніми потребами висвітлила  Войтович Г.І., старший викладач кафедри педагогіки та психології ХОІППО. Грицюк Н.Г., методист НМЦ дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти надала інформацію щодо  теоретичних та практичних аспектів впровадження інклюзивної освіти в практику дошкільних навчальних закладів.

Перспективний досвід роботи з дітьми дошкільного віку з особливими потребами представили Пилюта О.Ю., вихователь-методист ДНЗ№6, м.Славута, Галах Т.В., практичний психолог ДНЗ№9, м.Нетішин, Олійник О.В., вчитель-дефектолог ДНЗ№20, м.Кам’янець – Подільський.
Матеріали розташовані на сторінці методиста

Немає коментарів:

Дописати коментар