Науково-методичний центр

Науково-методичний центр дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО

понеділок, 14 серпня 2017 р.

Сучасні підходи до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами

18 квітня 2017 року методистами НМЦ дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО організовано та проведено методичний колоквіум за темою "Сучасні підходи до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в дошкіллі" на базі Волочиського Центру розвитку дитини.
Учасниками були завідувачі та вихователі-методисти дошкільних навчальних закладів Волочиської міської ради та об'єднаних територіальних громад.
Зібрання відкрила Каратаєва М.І., методист дошкільної освіти, актуалізувавши проблему впровадження моделі інклюзивного навчання дітей дошкільного віку. З вітальним словом до учасників колоквіуму звернулась Плотнікова А.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради.
Перед присутніми виступила Грицюк Н.Г., методист спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО. Вона прокоментувала нормативно-правову базу з даної проблеми, визначила пріоритети інклюзивної освіти в дошкіллі та шляхи їх реалізації.
Дарченко Л.Г., методист дошкільної освіти НМЦ Хмельницького ОІППО, висвітлила питання "Дошкільний вік як сенситивний період розвитку можлтвостей дитячої особистості".
З матеріалами можна ознайомитись на сторінці методиста.





Немає коментарів:

Дописати коментар