Науково-методичний центр

Науково-методичний центр дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО

середу, 28 лютого 2018 р.

Тренінг тренерів

21 та 22 лютого методисти ошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО Каратаєва М.І., Дарченко Л.Г. організували тренінг методистів дошкільної освіти відділів, управлінь освіти за темою «Програма «Впевнений старт» - фундамент успішної підготовки дітей до школи».
 На захід запросили Хартман Олену Юріївну, кандидата психологічних наук, старшого наукового співробітника лабораторії психології дошкільника Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України, співавтора освітньої програми для дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт», навчально-методичного комплекту до неї та Волошину Ірину Василівну, вихователя-методиста, методиста Української академії дитинства, координатора проекту «Впевнений старт» (м. Київ).



Метою була підготовка тренерів – регіональних представників проекту «Впевнений старт» – для подальшого навчання вихователів за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт». Учасники  ознайомились із концепцією, змістом і методикою роботи за даним комплексом та відпрацювали алгоритм організації життєдіяльності дітей старшого дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт».

Немає коментарів:

Дописати коментар