Науково-методичний центр

Науково-методичний центр дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО

пʼятницю, 2 березня 2018 р.

Обласна школа новаторства


 Відповідно до плану роботи  ХОІППО 27 лютого 2018 року методистами НМЦ дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти Каратаєвою М.І., Дарченко Л.Г. організовано відкриття обласної школи новаторства Трофімченко І.Є., музичного керівника дошкільного навчального закладу №56 м.Хмельницького з проблеми «Розвиток музичних здібностей та гармонізація емоційно-психофізіологічних станів дітей».

До участі у роботі школи були запрошені музичні керівники закладів дошкільної освіти районів, міст та об’єднаних територіальних громад. Експрес-портрет інноваційного освітнього простору дошкільної галузі м.Хмельницького презентувала Марчук Т. М., методист науково-методичного центру Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради.
Керівник проекту Трофімченко І.Є. та авторський колектив  ознайомили  присутніх  з метою, структурою та змістом парціальної програми «Музично-оздоровчі мандрівки з дітьми п’ятого року життя: програма і методичні рекомендації». Слухачам було запропоновано інформацію щодо історії організації творчої лабораторії музичних керівників м.Хмельницького, написання та підготовки до друку програми «Музично-оздоровчі мандрівки з дітьми п’ятого року життя», здоров’язбережувального ефекту музики, видів музично-оздоровчої роботи,  науково-методичної літератури з гармонізації емоційно-психофізіологічних станів дітей.
Під час практичного модуля відпрацьовувались музично-оздоровчі техніки у роботі з дошкільниками та демонструвались фрагменти музично-оздоровчого заняття «Весняні наспіви».








Немає коментарів:

Дописати коментар